Cautare

3118 de rezultate pentru "rezultate titularizare invatamant arad" (4.08 secunde)
Fostul vicepremier Gheorghe Seculici a declarat ieri ca a refuzat o pozitie de ambasador al Romaniei, oferita de liderul democrat Emil Boc, preferand sa se intoarca la Arad pentru a-si relua activitatea la firma sa, dar si ca lider al PD.
Noul ambasador al Romaniei in Lituania si Letonia, Gyorgy Tokay, a declarat ieri, la Arad, ca va avea ca prioritate schimbarea imaginii romanilor in tarile baltice.
Autostrazi in functiune din 19 iulie 2012 • A1 - Centura Arad: 12,25 km - Arad - Timisoara: 32,25 km - Centura Sibiu:
Emil Spiac din Arad a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie.
Marele Premiu Stefan Iordache” pentru cea mai buna actrita la Gala Hop Mangalia 2012 Premiul pentru cea mai buna regie la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Premiul pentru cea mai buna scenografie la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Festivalul International de Teatru nou Arad 2013 Sibiu Fringe Festival 2013 Maratonul Teatrului Independent 2013 Vineri, 27 martie, ora 19.00 TREI FEMEI INALTE dupa Edward Albee (Productie ArCuB si UnTeatru) cu:
Cirpaci din Arad participa la Targul de Craciun organizat in curtea MTR cu ii traditionale, vechi de 100 de ani - inte 200 RON - 500 RON, din zona Banatului, Apuuseni, Sibiu, Brasov, cu un valnic (zona Banatului bulgaresc) - facut cu fir metalic, facuta inainte de Primul Razboi Mondial - la 1.500 RON, covoare vechi romanesti facute din lana, la tara, din anii '40 - '50, la 300 RON, 400 RON si 600 RON, fete de perna traditionale - la 100 RON, braie traditionale - la 100 RON si 150 RON, ilice - la 200 RON, 300 RON si 400 RON, marame vechi - la 100 RON, un costum vechi, de dama, din matase - la 500 RON, ne-a spus Stefan Carpaci.
Casa Petra SRL de la Lipova, Arad, a participat in acest week-end la Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR cu 20 de sortimente de dulciuri precum:
la Timisoara, pentru prima oara, precum si la Arad, Lugoj, Cugir etc.
PD racoleaza de la Constanta la Arad Totodata, dupa primarul social-democrat al municipiului Mangalia, Zamfir Iorgus (foto), care a ales PD Constanta, inca trei edili ai PSD vor parasi organizatia judeteana condusa de Radu Mazare.
Pana acum, pentru sustinerea platformei liberale s-a mai format un grup de initiativa la Arad, condus de fostul presedinte al PNL Arad Sever Jurca, care este consilier judetean si din care mai fac parte consilierii judeteni Adrian ¥olea si Eugen Vancu, Lazar Cioloca - consilier local la Buteni si Dacian ¥olea.
Nicolae Popa a declarat ieri ca declaratiile recente ale presedintelui UDMR Markó Béla, de la Arad, privind instaurarea autonomiei teritoriale in ¥inutul Secuiesc, constituie "o noua obraznicie, care nu mai poate fi tolerata, si o incalcare flagranta a Constitutiei Romaniei".
Presedintele PNG Arad, Helmuth Duckadam, a declarat ieri ca a dizolvat trei organizatii din judet ale partidului, unde liderii nu s-au mai implicat in actiunile politice, el afirmand ca va continua curatenia de primavara in partid.
Ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, a declarat, vineri, ca nu vrea sa comenteze declaratiile facute de Theodor Stolojan la Arad, dar a spus ca, "pe vremea cand era mai scump la vorba", liderul democrat-liberal "parea ceva mai inteligent".
Conform surselor citate, este vorba despre filialele Alba, Arad, Bihor, Brasov, Cluj si Mures.
De cealalta parte, Mihai Bar s-a aratat consternat de lipsa de profesionalism a celor care au intocmit lista precizand ca pe ea se gaseste si Rodica Herlo care este presedintele organizatiei locale de femei din Arad si care nu are nicio legatura cu judetul Bihor.
De cealalta parte, Mihai Bar s-a aratat consternat de lipsa de profesionalism a celor care au intocmit lista, precizand ca pe ea se gaseste si Rodica Herlo care este presedintele organizatiei locale de femei din Arad si care nu are nicio legatura cu judetul Bihor.
Actorul Ion Dichiseanu si luptatorul Catalin Zmarandescu vor candida in Capitala din partea PNG-CD, alaturi de liderul partidului, George Becali, in timp ce fostul fotbalist Helmuth Duckadam va candida in judetul Arad. ... Un alt candidat PNG-CD este Helmuth Duckadam, care va candida in judetul Arad.
Guvernul a decis, miercuri, schimbarea din functie a prefectilor din judetele Alba, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj si Galati si a unor subprefecti din judetele Maramures si Neamt, potrivit unui comunicat remis de Guvern.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban (foto), a declarat, joi, la Arad, ca 22 de organizatii liberale din tara au recomandat delegatilor la congresul partidului sa voteze cu Crin Antonescu pentru functia de presedinte al Partidului National Liberal.
De exemplu, presedintele in exercitiu, desi nu si-a anuntat inca candidatura la alegerile prezidentiale, aflat la Arad weekend-ul trecut, a facut obisnuita baie de multime, in timp ce oamenii lui se asigurau ca toata lumea are macar un calendar din care sa le zambeasca Traian Basescu.
google-analytics.com